A. P. D. T.
Maramures
|  prima pagina  |  memoreaza acest site  |  autentificare  |
[ROEN UA 
 

 

Prima pagina

Unitati de cazare

Unitati de alimentatie publica

Galerie foto


 

Termeni si conditii de utilizare a portalului maramuresinfo.ro

· Prin termenul de "Utilizator" se inteleg toate persoanele, fizice si/sau juridice, care acceseaza oricare din paginile si sectiunile portalului maramuresinfo.ro, indiferent de motiv.

·  Termenii "Contract", ā€œUtilizatorā€, ā€œFurnizorā€, "Termeni si conditii", ā€œPoliticaā€, ā€œReguli de utilizareā€, "Acord", ā€œPortalā€, "Site", ā€œSite-uluiā€, "Site-uri" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare

Serviciile sunt oferite utilizatorilor de portalul ā€œmaramureinfo.roā€ cu conditia acceptarii ā€œtermenilor si conditiilorā€ de utilizare, publicate de APDT prin intermediul ā€œmaramuresinfo.roā€. In cazul acceptarii ā€œtermenilor si conditiilorā€ de utilizare ai ā€œmaramuresinfo.roā€, APDT va deveni unul dintre furnizorii dvs.
Publicarea de informatii pe ā€œmaramuresinfo.roā€ implica acordul utilizatorilor privind termenii si conditiile de utilizare, iar utilizarea informatiilor cuprinse in site se poate face numai potrivit prevederilor prezentate in ā€œtermeni si conditiiā€.
APDT poate revizui oricand acest document, prin actualizarea acestei pagini, ceea ce va conduce automat la anularea oricarui alt document anterior. De aceea va sugeram sa vizitati periodic paginile referitoare la ā€œtermeni si conditiiā€. Folosirea in continuare a serviciilor ā€œmaramuresinfo.roā€ reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract. Prin completarea formularului de inregistrare si marcand casuta corespunzatoare rubricii ā€œaccept termenii si conditiile de utilizareā€, apasand pe butonul de ā€œinregistrareā€ va declarati acordul dvs. cu prezentele servicii oferite.

Inainte de a accepta termenii si conditiile, utilizatorul (userul) are obligatia de a citi ā€œtermenii si conditiile de utilizareā€ integral.

1. Servicii oferite

Portalul ā€maramuresinfo.roā€ asigura utilizatorilor posibilitatea de a accesa si de a publica on-line informatiile dorite prin intermediul retelei Internet. Numarul de siteuri publicate pe maramuresinfo.ro, termenul de valabilitate al acestora si locul in care site-urile vor fi afisate difera in functie de tipul de utilizator (tipul de cont).

ā€œmaramuresinfo.roā€ isi rezerva dreptul de a accepta la inscriere doar acele surse de informatii (portaluri, site-uri) pe care le considera utile pentru utilizatorii sai si care indeplinesc un anumit standard de calitate.

2. Inregistrarea utilizatorilor

Inregistrarea utilizatorilor nu este necesara in cazul in care doriti doar sa vizualizati informatii existente in portal.
In cazul in care doriti sa publicati (postati) informatii despre site-uri devine obligatorie inregistrarea dvs. ca si utilizator, ceea ce insemna defapt crearea unui cont pe ā€œmaramuresinfo.roā€. In acest caz va fi necesar sa obtineti un ā€œnume utilizatorā€ si o ā€œparolaā€. In procesul de creare a contului sunteti obligat sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare al portalului, precum si o adresa de e-mail valida. Veti primi un e-mail cu confirmarea inscrierii dvs., care va contine numele de utilizator si parola cu care va veti putea conecta la ā€œmaramuresinfo.roā€.
Pentru a deveni un utilizator inregistrat accesati sectiunea de ā€œAutentificareā€ a portalului.

Furnizarea de informatii false cu scopul procurarii de eventuale avantaje este sanctionata de legea romana.

3. Obligatiile Utilizatorilor

Ca utilizator neinregistrat, aveti posibilitatea de a accesa informatiile oferite de ā€œmaramuresinfo.roā€ ā€œasa cum suntā€, acceptand ca APDT nu raspunde  sub nici o forma de continutul acestora. De asemenea, utilizatorii neinregistrati au obligatia ca prin actiunile lor sa nu afecteze functionarea portalului si sa nu defaimeze activitatea ā€œmaramuresinfo.roā€.
Atat ca utilizatori neinregistrati cat si ca utilizatori inregistrati sunteti singurii raspunzatori de relatiile stabilite / derulate cu ceilalti utilizatori. 

Utilizatorul inregistrat se obliga sa nu furnizeze, la inregistrare, informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, APDT avand dreptul, in cazul in care constata acest lucru, sa suspende sau sa desfiinteze contul utilizatorului si sa refuze pe viitor toate incercarile de folosire a portalului. Mai mult decat atat, ca utilizator inregistrat sunteti de acord ca maramuresinfo.ro nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul portalului.

Utilizatorul inregistrat se obliga sa isi asume intreaga responsabilitate pentru informatiile pe care le furnizeaza prin intermediul portalului maramuresinfo.ro, sa nu publice informatii false in sectiunile acestui portal. Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati/postati.
Utilizatorul inregistrat este pe deplin raspunzator pentru pastrarea confidetialitatii parolei si contului de utilizator inregistrat si pentru orice activitate desfasurata sub contul de utilizator inregistrat.

Utilizatorul inregistrat isi mai asuma urmatoarele obligatii:
- sa nu isi atribuie o falsa identitate;
- sa nu publice materiale care contin virusi, viermi, sau alte programe cu intentia de a distruge sau afecta informatiile din portal;
- sa nu adauge informatii in rubrici care nu au legatura cu continutul informatiei ;
- sa nu colecteze si sa nu transmita date personale despre ceilalti utilizatori;
- sa nu foloseasca adresele de contact ale altor utilizatori pentru trimiterea de mesaje nesolicitate (Spam);
- sa nu afecteze sau sa nu intrerupa serviciile, serverele sau retelele conectate la portal, sau sa incalce orice cerinte, politici sau regulamente ale retelelor conectate la acest portal;
- sa nu insinueze ca anumite informatii introduse de utilizator pe site sunt furnizate de maramuresinfo.ro, fara a avea acordul prealabil;
- sa nu copieze, traduca, vanda sau adapteze nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmarit;
- sa nu publice materiale al caror autor nu este sau in privinta carora nu are acordul autorului, sa nu publice materiale ilegale, obscene, vulgare, defaimatoare, rasiste, instigatoare sau xenofobe, de amenintare sau insulta fata de alti utilizatori, sau materiale cu caracter explicit sexual;
- sa nu promoveze vatamarea fizica sau verbala impotriva oricarei persoane sau grup de persoane, sau vreun act de cruzime fata de animale;
- sa nu incarce, posteze, difuzeze sau transmita in orice alt mod orice informatii/continut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare, indiferent de sistemul juridic, romanesc sau strain;
- sa nu promoveze sau furnizeze informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale;
- sa nu incarce, posteze, difuzeze sau transmita in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, ā€œjunk mailā€, ā€œspamā€, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alte forme de solicitari;
- sa utilizeze periodic serviciile ā€œmaramuresinfo.roā€.

Acceptand ā€œtermenii si conditiileā€ impuse de ā€œmaramuresinfo.roā€ sunteti obligati sa acceptati ca APDT nu va fi raspunzatoare sub nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderi de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile rezultand din:
- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor portalului
- costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute sau mesaje primite sau tranzactii incepute prin sau de pe ā€œmaramuresinfo.roā€
- orice alta problema legata de serviciile site-ului.

4. Limitarea raspunderii furnizorului

APDT are dreptul :
- sa suspende sau sa sisteze, fara notificare prealabila, contul utilizatorului inregistrat, precum si sa refuze incercarile curente sau viitoare de accesare a portalului, de catre utilizatorul suspendat sau sistat;
- sa modifice serviciile oferite, precum si termenii si conditiile din prezentul contract;
- sa stearga informatiile oricarui utilizator care prin continut sau forma incalca precizarile mentionate la ā€œobligatiileā€ utilizatorului, indiferent de tipul de utilizator;
- sa stearga materialul postat de utilizatori  in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens;

APDT, prin intermediul ā€œmaramuresinfo.roā€ publica informatia ā€œasa cum esteā€, si nu raspunde pentru continutul ei. In consecinta, nu raspunde pentru nici o dauna prezenta sau viitoare, directa sau indirecta, ce ar putea rezulta din accesarea informatiilor cuprinse pe acest portal.

APDT nu garanteaza acuratetea, calitatea, sau credibilitatea informatiilor publicate de catre utilizatori, si nu are obligatia de a verifica in avans materialul dat spre publicare.

De asemenea, APDT nu raspunde de :
- securitatea utilizatorilor site-ului
- eventualele erori, intreruperi sau pierderea conexiunii
- eventualele nemultumiri legate de aspectul si functionarea site-ului
- eventualele defectiuni ale liniei telefonice sau alte tipuri de defectiuni care impiedica accesul la Internet

APDT nu are nici o obligatie pentru daunele produse utilizatorilor, indiferent de tipul utilizatorului, in cazul pierderii informatiilor postate de utilizatori din cauzele anterior enuntate.

Editorii maramuresinfo.ro au dreptul sa respinga, suspende sau sa stearga fara preaviz orice site care nu respecta conditiile de inscriere in director. Administratorii maramuresinfo.ro isi rezerva dreptul de a aprecia respectarea instructiunilor de inscriere si de a nu da curs solicitarii de inscriere, daca aceasta nu a respectat instructiunile.

Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul ā€œmaramuresinfo.roā€ de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale, fara ca acestea sa aiba caracter de ā€œspamā€.

5. Drepturile de proprietate asupra continutului

Continutul portalului este proprietatea APDT, si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut, integral sau partial, fara acordul scris al APDT.

Continutul acestui portal este protejat prin legea drepturilor de autor, astfel ca este interzisa copierea, reproducerea, distribuirea sau crearea de produse derivate din acest continut, in totul sau in parte, fara acordul prealabil scris al furnizorului.

Utilizatorul inregistrat acorda furnizorului permisiunea de a utiliza materialele publicate pe acest site, inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca, de a utiliza numele celui care le-a transmis, precum si de a cesiona la randul lui aceste informatii oricarui alt partener, fara ca pentru aceasta utilizatorul sa pretinda vreo compensatie.

6. Politica de confidentialitate

Politica furnizorului este de a proteja si respecta intimitatea utilizatorilor inregistrati. Prin urmare, furnizorul se obliga sa nu dezvaluie datele private ale utilizatorului, cu exceptia urmatoarelor situatii:

a) atunci cand legea impune, sau in vederea apararii intereselor furnizorului, intr-un proces intentat acestuia;

b) pentru a proteja si apara drepturile firmei APDT;

c) in circumstante deosebite, pentru a proteja si apara interesele altor utilizatori.

APDT poate revizui oricand politica de confidentialitate prin actualizarea acestei pagini, ceea ce va conduce automat la anularea oricarui alt document anterior. De aceea va sugeram sa vizitati periodic paginile referitoare la ā€œtermeni si conditiiā€ si cele referitoare la ā€œconfidentialitateā€.  

7. Incetarea contractului

Administratorul site-ului, daca considera de cuviinta, va poate bloca autentificarea, accesul la pagina de web, utilizarea serviciilor maramuresinfo.ro de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, inclusiv dar nu limitat la lipsa de folosire.
Daca se considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul termenilor si conditiilor de utilizare ā€œmaramuresinfo.roā€ poate deasemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor in totalitate sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.
Sunteti de acord ca orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile portalului, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata si luati la cunostinta si sunteti de acord ca ā€œmaramuresinfo.roā€ poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra precum si toate informatiile in legatura cu acesta, inclusiv dar nu limitat la mesajele primite si/sau trimise, fisierele din contul dumneavoastra, datele stocate in baza de date, si/sau sa interzica orice acces ulterior la astfel de fisiere sau la serviciile portalului.

8. Dispozitii finale

Utilizarea site-ului presupune acceptarea termenilor si conditiilor stabilite prin prezentul document, considerat  contract, astfel ca implicit utilizatorul devine parte contractanta.
Furnizorul are dreptul sa modifice termenii si conditiile continute in prezentul contract, fara o prealabila anuntare, utilizatorul avand obligatia si posibilitatea de a se informa in legatura cu modificarile intervenite, prin accesarea acestei pagini.

Orice litigii ivite in legatura cu aplicarea si interpretarea conditiilor si termenilor din prezentul document, sunt de competenta instantelor de drept comun de la sediul furnizorului.

 

Retea turistica transfrontaliera

Proiect finantat prin Programul Phare CBC 2005 /017-539, Programul de vecinatate Romania ā€“ Ucraina 2004 ā€“ 2006.

Acest site web nu reprezintă Ć®n mod necesar poziÅ£ia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea şi coerenÅ£a informaÅ£iilor prezentate revine iniÅ£iatorilor site-ului web

Pentru informaÅ£ii despre celelalte programe finanÅ£ate de Uniunea Europeană Ć®n RomĆ¢nia, ca şi pentru informaÅ£ii detaliate privind statutul de membru al RomĆ¢niei la Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaÅ£i adresa web a
Centrului de Informare al ReprezentanÅ£ei Comisiei Europene Ć®n RomĆ¢nia

Portalnet SRL ©2008 |  harta site  |  ajutor/faq  |  termeni si conditii  |  confidentialitate  |  newsletter  |  despre noi  |  contact  |  linkuri utile  |