A. P. D. T.
Maramures
|  prima pagina  |  memoreaza acest site  |  autentificare  |
[ROEN UA 
 

 

Prima pagina

Unitati de cazare

Unitati de alimentatie publica

Galerie foto


 

Politica de confidentialitate
Politica firmei aplicata in cazul portalului (website-ului) maramuresinfo.ro este de a proteja si respecta intimitatea utilizatorilor inregistrati. 
Colectarea de date cu caracter personal

APDT, administratorul portalului www.maramuresinfo.ro poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal cu acordul dumneavoastra atunci cand ni le furnizati voluntar. Formularul de inregistrare al websit-ului “maramuresinfo.ro” cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip "business contact".

Prin continuarea utilizarii portalului atunci cand intalniti campuri (formulare) prin care vi se solicita informatii despre dvs. va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat de catre APDT.
In diferite sectiuni din portalului se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip "business contact" iar maramuresinfo.ro le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.
APDT poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti doar in situatii impuse de lege.
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari:
o
bancile implicate in platile online,
o
organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse
o
alte institutii abilitate conform legii
Utilizarea datelor statistice si datelor anonime
APDT poate folosi datele statistice si / sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:
o
realizarea de studii si analize
o
realizarea unor materiale informative
Securitatea datelor colectate
In cadrul portalului maramuresinfo.ro sunt implementate metode si tehnologii de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. In plus procedurile de lucru existente si regulile impun angajatilor sa protejeze datele cu caracter personal colectate.
Firma depune eforturi pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate.
Cu toate acestea APDT nu garanteaza protectia datelor cu caracter personal. APDT nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din utilizarea site-ului. 
Modificarea politicii de confidentialitate
Furnizorul are dreptul sa modifice regulile de confidentialitate fara o prealabila anuntare, utilizatorul avand obligatia si posibilitatea de a se informa in legatura cu modificarile intervenite, prin accesarea acestei pagini.

Termeni si conditii de utilizare
Va rugam sa accesati si sectiunea “Termeni si Conditii” de utilizare care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe website.

 

Retea turistica transfrontaliera

Proiect finantat prin Programul Phare CBC 2005 /017-539, Programul de vecinatate Romania – Ucraina 2004 – 2006.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de Uniunea Europeană în România, ca şi pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României la Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a
Centrului de Informare al Reprezentanţei Comisiei Europene în România

Portalnet SRL ©2008 |  harta site  |  ajutor/faq  |  termeni si conditii  |  confidentialitate  |  newsletter  |  despre noi  |  contact  |  linkuri utile  |